מתכונים ואוכל
3 ביצים גדולות
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן (אפשר שמן קוקוס)
2 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינק וניל
כוס מיץ תפוזים או כוס מים
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס אגוזי מלך טחונים גס
כפית קינמון
1/4 כוס סוכר רגיל או דמררה
אפשרות ל-2 כפות מיי שושנים
מוסיף מאד
לערבב בנפרד ולהניח בצד
מקציפים את הביצים עם הסוכר במשך חמש דקות לקצף תפוח ובהיר, מוסיפים לאט את השמן אבקת האינסטנט פודינק וניל והקמח והנוזלים לסרוגין עד להטמעה ולא יותר מידי.
יוצקים לתבנית ומפזרים את תערובת האגוזים ואופים 40 דקות בחום של 160
ובודקים עד שהקיסם יוצא יבש.
בהצלחה