מתכונים ואוכל
- קילו קמח
- 2 כפות שמרים
- 3 כפות סוכר
- 2 וחצי כוסות מים
- כף וחצי מלח
- רבע כוס שמן
- ללוש הכל להתפיח שעה.
- חצי קילו בשר טחון
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- לקצוץ צרור כוסברה
- כפית פלפל שחור
- כפית כמון
- 3 כפות קמח מצה
-2 כפות שמן
- 4 כפות מים
- ללוש היטב ולטגן.
- ליצור מהבצק כדור, לפתוח במרכז להכניס בו בשר ולסגור.
לצפות בביצה ושומשום, ולאפות רבע שעה על 200 מעלות.
בתיאבון!
רוצים לקבל חיזוקים, סגולות ועדכונים כל יום? הצטרפו לקבוצה השקטה שלנו בוואטסאפ! לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו