מתכונים ואוכל
בשר טחון על חומוס ביתי
לבשר:
- חצי קילו בשר עגל טחון
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- צרור כוסברה קצוצה דק
- לטגן את הבצל והכוסברה במחבת, ולאחר 3 דקות להוסיף את הבשר ולטגן הכל יחד.
- חשוב מאוד: לערבב רק עם מזלג כדי שלא יווצרו גושים.
- לתבל במעט מלח, פלפל שחור וכמון. אפשר גם להוסיף צ'ילי חריף למי שאוהב.
לחומוס:
- קופסת גרגירי חומוס משימורים
- 2 שיני שום
- מלח
- 2 כפיות כמון
- חצי כוס טחינה גולמית
- רבע כוס לימון סחוט
- רבע כוס מים
אופן ההכנה:
לטחון הכל יחד במעבד מזון עד למרקם חלק.
הצעת הגשה:
- בצלחת להניח שכבה מכובדת של חומוס
- מעל להוסיף את הבשר ולפזר כוסברה טריה קצוצה ומעט פפריקה
בתיאבון!