מתכונים ואוכל
פירה עם גבינת עיזים ושמיר
כידוע, השילוב של שמיר עם גבינת עיזים הוא שילוב מנצח, עם טעמים דומיננטיים.
מצרכים
- 1 כוס גבינת עיזים רכה
- 2 כפות שמיר קצוץ דק
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות:
אחרי שהפירה מוכן, טוחנים ומערבבים עם גבינת עיזים ושמיר. מתבלים במלח ופלפל.
פירה עם פסטו ופרמזן
מצרכים
- 1/4 כוס רוטב פסטו
- 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
לאחר הכנת הפירה, מוסיפים פסטו ופרמזן ומערבבים היטב. מגישים לצד רוטב אלפרדו עם שמנת ופטריות.
פירה עם כרובית ושקדים
מצרכים
- 1 כוס כרובית מבושלת ומעוכה
- 1/4 כוס שקדים קלויים וקצוצים
אופן ההכנה:
לאחר הכנת הפירה, מוסיפים את הכרובית והשקדים לפירה החם ומערבבים עד שהכל משתלב יחד.
פירה עם חמוציות ובצל ירוק
- 1/4 כוס חמוציות יבשות
- 1/4 כוס בצל ירוק קטוע
אופן ההכנה:
מוסיפים את החמוציות והבצל הירוק לפירה ומערבבים היטב לפני ההגשה.
בשרי: פירה עם עוף ואגסים
מצרכים
- 1/2 כוס חזה עוף או עוף קצוץ
- 1/4 כוס אגסים מיובשים קצוצים (או כל פרי אחר שאהוב עליכם)
אופן ההכנה:
לפני שמגישים את הפירה, מוסיפים את חזה האווז והאגסים ומערבבים עד לשילוב מלא.