כך תכינו גלידה ביתית משלושה רכיבים בלבד 
(rom_olik/shutterstock)

מתכונים ואוכל

כך תכינו גלידה ביתית משלושה רכיבים בלבד

הכנת גלידה ביתית עם שלושה רכיבים בלבד היא אפשרות קלה ומרעננת, אך צריך לדעת לעשות את זה כמו שצריך. קבלו מתכון מהנה במיוחד 
מנחם גלזר
הוספת תגובה
כך תכינו גלידה ביתית משלושה רכיבים בלבד 
(rom_olik/shutterstock)
אא

1. השתמשו בבסיס של שמנת מתוקה מוקצפת

  כדי להשיג מרקם קרמי וקליל, הקציפו שמנת מתוקה עד שהיא הופכת סמיכה ורכה. השמנת המוקצפת תספק אווריריות לגלידה, ותעזור למרקם להיות חלק וקרמי. אם אתם רוצים גלידה דלת שומן, אפשר להחליף את השמנת ביוגורט סמיך.

2. הוסיפו חלב מרוכז לתוספת מתיקות ולמרקם
   חלב מרוכז הוא רכיב מתוק וסמיך שמוסיף טעם נהדר ותחושת מתיקות מאוזנת לגלידה. הוא גם מונע היווצרות של גבישי קרח, מה שעוזר לשמור על מרקם חלק. מערבבים בעדינות את החלב המרוכז עם השמנת המוקצפת עד שהכל מתמזג.

3. הוסיפו מחית פרי, שוקולד או תמצית וניל לטעם
   לסיום, ערבבו פנימה את הטעם המרכזי של הגלידה. לדוגמה, הוסיפו פירות מרוסקים כמו בננות, תותים או מנגו למחית פירותית; שוקולד מומס אם אתם אוהבים גלידת שוקולד, או פשוט תמצית וניל איכותית לגלידת וניל קלאסית. ניתן לשלב בעדינות, כדי לשמור על המרקם האוורירי.

לאחר הערבוב, העבירו את התערובת לקופסה והקפיאו למשך 4-6 שעות לפחות. אחרי ההקפאה תוכלו ליהנות מגלידה ביתית טעימה, קלה ומהירה!

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי