כל היתרונות הבריאותיים של טופו 
(AtlasStudio/shutterstock)

בריאות המזון

כל היתרונות הבריאותיים של טופו 

טופו הוא מקור מצוין לחלבון מלא. אם אתם עוד לא צורכים אותו דרך קבע, הגיע הזמן שתתחילו
מנחם גלזר
הוספת תגובה
כל היתרונות הבריאותיים של טופו 
(AtlasStudio/shutterstock)
אא

דל שומן וכולסטרול, עשיר במינרלים ואיזופלבונים, ותורם לבריאות הלב, העצמות והאיזון ההורמונלי: נעים מאוד, טופו.

הנה כמה מהיתרונות הבריאותיים המדהימים שלו:
עשיר בחלבון מלא
טופו מכיל את כל תשע חומצות האמינו החיוניות לגוף האדם, ולכן הוא נחשב לחלבון מלא. זהו מקור חשוב לצמחונים וטבעונים המחפשים חלופה לחלבון מן החי.

דל בשומן ונטול כולסטרול
טופו הוא מזון דל שומן רווי ואינו מכיל כולסטרול - מה שהופך אותו למזון בריא במיוחד עבור אנשים עם בעיות לב וכלי דם.מקור טוב לברזל וסידן.
טופו עשיר בברזל התורם לייצור תאי דם אדומים, ובסידן החשוב לבריאות העצמות והשיניים.

עשיר באיזופלבונים
איזופלבונים הם רכיבים טבעיים המצויים בסויה, אשר יכולים לתרום לאיזון הורמונלי ולהפחתת תסמיני גיל המעבר.תומך בשמירה על המשקל
טופו דל בקלוריות ומספק תחושת שובע בזכות תכולת החלבון הגבוהה שלו - מה שהופך אותו לבחירה טובה לדיאטות שונות.

מזון ללא גלוטן
טופו מתאים לאנשים הסובלים מרגישות לגלוטן או צליאק, שכן הוא נטול גלוטן לחלוטין.

מפחית סיכון למחלות מסוימות
מחקרים מסוימים מראים כי צריכת מזון מבוסס סויה עשויה להפחית את הסיכון לסרטן מסוים, ולשפר את בריאות הלב.

גמישות בשימוש
בנוסף לכל היתרונות הבריאותיים טופו מתאים להכנה במגוון רחב של מנות והוא יכול להיות חלק מתזונה בריאה ומגוונת

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי