מתכון ללחמניות קיטו עם גרעינים ועשבי תיבול
(SewCreamStudio/shutterstock)

מתכונים ואוכל

מתכון ללחמניות קיטו עם גרעינים ועשבי תיבול

לחמניות קיטו הן פתרון מצוין לארוחה דלת פחמימות, והן יכולות לשמש כתוספת נהדרת לכל מנה. המתכון הבא כולל גרעינים ועשבי תיבול, מה שמוסיף טעמים ומרקמים מעניינים
מנחם גלזר
הוספת תגובה
מתכון ללחמניות קיטו עם גרעינים ועשבי תיבול
(SewCreamStudio/shutterstock)
אא

מרכיבים:

- 200 גרם קמח שקדים
- 2 ביצים
- 150 גרם יוגורט יווני (או יוגורט סויה לגרסה פרווה)
- כפית אבקת אפייה
- קורט מלח
- 2 כפות גרעיני חמנייה
- 2 כפות שומשום
- עשבי תיבול קצוצים (כמו אורגנו, בזיליקום או טימין)

הוראות הכנה:

1. חימום התנור
מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומשמנים תבנית מאפינס או תבנית רגילה.

2. ערבוב החומרים: 
בקערה גדולה, מערבבים את קמח השקדים, מלח ואבקת האפייה. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים עם היוגורט.

3. שילוב המרכיבים: 
מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים היטב עד שנוצר בצק אחיד. 

4. הוספת התוספות: 
מוסיפים את גרעיני החמנייה, השומשום ועשבי התיבול ומערבבים שוב.

5. אפייה: 
מניחים כדורי בצק בתבנית ואופים במשך 20-25 דקות, עד שהלחמניות מזהיבות ויציבות למגע.

6. קירור והגשה: 
מצננים את הלחמניות על רשת לפני ההגשה. ניתן להגיש עם חמאה, גבינות או כל תוספת אהובה.

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי