מתכון לסלט הדרים, שמתאים 'בול' לחורף 
אילוסטרציה. (baibaz/shutterstoc)

מתכונים ואוכל

מתכון לסלט הדרים, שמתאים 'בול' לחורף 

סלט הדרים הוא מנה קלילה ורעננה, מושלמת לכל עונה אך במיוחד לחורף. הוא מציע שילוב של טעמים וצבעים, והוא קל מאוד להכנה. הנה המתכון
מנחם גלזר
הוספת תגובה
מתכון לסלט הדרים, שמתאים 'בול' לחורף 
אילוסטרציה. (baibaz/shutterstoc)
אא

מרכיבים:

2 תפוזים קלופים וחתוכים לקוביות

1 אשכולית אדומה קלופה וחתוכה לקוביות
1 ראש חסה מנוקה מתולעים

1/2 כוס רימונים (גרגרים)

1/4 כוס נענע קצוצה 

1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים (או אגוזי מלך)

2 כפות דבש (או סירופ מייפל)

מיץ מלימון אחד

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מניחים את קוביות התפוזים והאשכולית עם החסה. 

2. מוסיפים את גרגרי הרימון, המנטה ואגוזי הפקאן.

3. בקערה נפרדת, מערבבים את הדבש עם מיץ הלימון ומעט מלח ופלפל.

4. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שהכל מצופה היטב.

5. מגישים מיד או מכניסים למקרר למשך 30 דקות לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו.

בתיאבון!

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי