מתכונים ואוכל
מרכיבים:
- 1 כוס שיבולת שועל (אפשר עבה או דקה לפי ההעדפה)
- 2 כוסות חלב או מים (או תחליף חלב צמחי, כמו חלב שקדים או סויה)
- 1 כף מייפל טבעי או דבש (למתיקות טבעית)
אופן ההכנה:
1. חממו את החלב או המים בסיר קטן על אש בינונית עד שהם מגיעים לסף רתיחה.
2. הוסיפו את שיבולת השועל וערבבו היטב. הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה.
3. בשלו את הדייסה תוך ערבוב מתמיד במשך 3-5 דקות, עד שהדייסה מגיעה למרקם הרצוי.
4. כבו את האש והוסיפו את המייפל או הדבש. ערבבו היטב.
אפשרות לשדרוגים:
למרות שהדייסה מושלמת כפי שהיא, ניתן להוסיף מעט קינמון, בננה פרוסה, או חופן אגוזים ופירות יבשים ליצירת טעמים עשירים ומזינים יותר.
בתיאבון וחורף חמים!
רוצים לקבל חיזוקים, סגולות ועדכונים כל יום? הצטרפו לקבוצה השקטה שלנו בוואטסאפ! לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו