מתכונים ואוכל
מצרכים (ל-4 מנות):
כוס אננס טרי חתוך לקוביות (אפשר גם משומר, מסונן היטב)
כוס חסה ערבית או מסולסלת, קרועה לחתיכות בגודל ביס
1/2 כוס נבטי חמנייה (או כל נבט אחר שאוהבים)
1/4 כוס אגוזי מלך קלויים קלות
2 כפות רוטב ויניגרט לימון (לימון, שמן זית ומעט דבש)
אופן ההכנה:
בקערה גדולה ערבבו את האננס, החסה ונבטי החמנייה.
פזרו מעל את אגוזי המלך הקלויים להוספת קרנצ'יות.
טפטפו את רוטב הויניגרט על הסלט וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים היטב.
להגשה: הגישו מיד בתור מנה מרעננת וקלה לצד כל ארוחה. ניתן להוסיף גבינת פטה מפוררת או עוף צלוי לשדרוג.
טיפ: הקפידו להשתמש באננס טרי כדי להדגיש את הטעם המתוק-חמוץ הטבעי של הסלט.