מתכונים ואוכל
מצרכים:
300 גרם שעועית ירוקה טרייה או קפואה
2 כפות שמן זית או שמן קוקוס
אופן ההכנה:
הכנת השעועית:
אם משתמשים בשעועית טרייה, שטפו אותה וחתכו את הקצוות. אם היא קפואה, אין צורך להפשיר מראש.
חימום המחבת:
חממו מחבת רחבה על אש בינונית-גבוהה והוסיפו את שמן הזית או שמן הקוקוס.
הקפצה:
הוסיפו את השעועית למחבת וחממו תוך ערבוב מתמיד במשך 5-7 דקות, עד שהיא מקבלת צבע ירוק עז ומעט זהובה בקצוות. אם אתם חובבי תבלינים, אפשר להוסיף בשלב זה מעט מלח ופלפל שחור.
הגשה:
העבירו לצלחת הגשה. אפשר להוסיף מלח, פלפל, או שומשום לקישוט (לא חובה).
טיפ:
לשדרוג מהיר, אפשר להוסיף מעט שום כתוש או סויה תוך כדי הקפצה, אם תרצו מעבר לשני המרכיבים.
בתיאבון!
רוצים לקבל חיזוקים, סגולות ועדכונים כל יום? הצטרפו לקבוצה השקטה שלנו בוואטסאפ! לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו