מתכונים ואוכל
1. רוטב ויניגרט בלסמי
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/4 כוס חומץ בלסמי
- 1 כף דבש
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה או בצנצנת עד שהרוטב מתאחד. ניתן לשמור במקרר.
2. רוטב סילאן
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות סילאן
- 1 כף מיץ לימון
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה עד שהתערובת חלקה. רוטב זה מוסיף מתיקות ומעולה לסלטים מגוונים.
3. רוטב לימון ושום
- 1/4 כוס שמן זית
- 2 כפות מיץ לימון
- 2 שיני שום כתושות
- 1/2 כפית מלח
- קורט פלפל שחור
אופן הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד שהשום מתמזג היטב עם השמן והלימון. רוטב זה מעניק טעם חזק ורענן לסלטים.
רוצים לקבל חיזוקים, סגולות ועדכונים כל יום? הצטרפו לקבוצה השקטה שלנו בוואטסאפ! לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו