מתכונים ואוכל
עלי חסה גדולים, כמו חסה רומית, הם תחליף מושלם ללחם. הם קלים, בריאים ומוסיפים קראנץ' מרענן לכל ביס.
איך להכין?
קחו עלי חסה גדולים ושלמים.
מלאו אותם במילוי שאתם אוהבים, כמו אבוקדו, ירקות טריים וטחינה.
גלגלו את העלים לצורת רול או קפלו אותם כמו טאקו.
למה זה טוב?
פתרון קליל ודל קלוריות. מתאים לארוחות מהירות ואפילו לנשנוש תוך כדי תנועה.
פלפלים גדולים יכולים לשמש כתוספת בריאה, טעימה וצבעונית לכריך שלכם.
איך להכין?
חצו פלפל גדול לאורכו ונקו את הגרעינים.
מלאו כל חצי בממרח כמו חומוס, גבינת שמנת או גוואקמולי. הוסיפו ירקות קצוצים, טונה או כל מילוי אחר שאתם אוהבים.
כסו את המילוי עם חצי הפלפל השני ליצירת "כריך".
למה זה טוב?
מקבלים גם ירקות וגם תחושת כריך פריך ומלא טעם טבעי.
פרוסות בטטה אפויות הן בסיס נהדר לכריך יצירתי ומזין.
איך להכין?
פרסו בטטה לעיגולים עבים או פרוסות לאורך. אפו בתנור עם מעט שמן זית עד שהן רכות וקלות למגע.
השתמשו בפרוסות כ"לחמניות" ומלאו בממרח כמו פסטו, חביתה, או גבינה טבעונית.
כסו בפרוסת בטטה נוספת להשלמת "הכריך".
למה זה טוב?
מספק תחליף מזין ועשיר בטעמים.נותן טוויסט מתוק-מלוח לכל מילוי.
לסיכום:
מי אמר שכריך חייב להיות עם לחם? עם קצת יצירתיות, כל ארוחה יכולה להיות טעימה, מגוונת ובריאה יותר. נסו את הרעיונות האלה ותגלו עולם חדש של טעמים!