מתכונים ואוכל
מתכון למרק תירס מוקרם ופרווה
מתכון קליל למרק תירס מוקרם שמספק מרקם חלק ועשיר – בלי חלב או חלב קוקוס. המרק מבוסס על קורנפלור ומרק ירקות, ומתאים לכל מי שמחפש מנה טעימה ללא מוצרי חלב.
מרכיבים (ל-4 מנות):
אופן ההכנה:
טיגון הבצל:
הוספת התירס והנוזלים:
בישול ראשוני:
עיבוי המרק עם קורנפלור:
תיבול וגימור:
הגשה:
טיפ:
למרק עשיר יותר, אפשר להוסיף מעט שקדים טחונים דק או טחינה גולמית לבלילה, לשיפור הטעם והמרקם.
בתיאבון!