מרכיבים (ל-4 מנות): 4–6 חלקי עוף (כרעיים, שוקיים או ירכיים). 2 בטטות גדולות, קלופות וחתוכות לקוביות גדולות. 250 גרם פטריות טריות (שמפיניון, פורטובלו או אחרות), חצויות. 3 כפות שמן זית. מלח ופלפל לפי הטעם. לרוטב: 1/4 כוס רוטב סויה. 2 כפות דבש (או סילאן לגרסה טבעונית). 1 כף חרדל דיז'ון. 3 שיני שום כתושות. 1/4 כוס מיץ תפוזים או לימון. 1/4 כוס מים. 1/2 כפית פפריקה מתוקה. קורט כמון (אופציונלי). אופן ההכנה: חימום התנור: חממו תנור ל-200 מעלות צלזיוס. הכנת העוף והירקות:המלצות נוספות