מרכיבים (לכ-20 עוגיות): 2 כוסות קמח לבן או קמח כוסמין. 1/2 כוס שמן קוקוס מוצק (או שמן צמחי רגיל). 3/4 כוס סוכר (אפשר גם סוכר חום בהיר). 1 ביצה גדולה (או תחליף ביצה לטבעוניים: 1 כף זרעי פשתן טחונים עם 3 כפות מים). 1/4 כוס חלב צמחי (שקדים/שיבולת שועל/סויה). 1 כפית תמצית וניל. 1 כפית אבקת אפייה. 1/4 כוס חתיכות קטנות של ליקוריץ (מתוק או בטעמים שאוהבים). אופן ההכנה: חימום תנור: חממו את התנור ל-180 מעלות וצפו תבנית אפייה בנייר אפייה. הכנת הבצק: בקערה גדולה, ערבבו את שמן הקוקוס והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. הוסיפו את הביצה (או תחליף הביצה), תמצית הווניל והחלב הצמחי, וערבבו היטב. הוספת החומרים היבשים:המלצות נוספות