מתכונים ואוכל
מצרכים:
קילו קמח
2כפות שמרים יבשים
5 כפות סוכר
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות חלב פושר
כוס מים פושרים
כף וחצי מלח
רבע כוס שמן
הוראות הכנה:
ללוש לבצק חלק ונעים.
לתת התפחה של שעה.
לאחר שעה לקרוץ עיגולים לשטח אותם להוסיף חצי כפית ממרח אגוזים וקובית שוקולד חלב.
לסגור לכדור.
לאפות על 180 מעלות למשך רבע שעה.
להוציא וךזלף ריבה אבקת סוכר מלמעלה.
אפשרות נוספת:
גנאש שוקולד.
לגנאש:
50 מל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר.
להוסיף סוכריות או כל דבר אהוב אחר.
בהצלחה.