לביבות בשריות? יש דבר כזה
(צילום: sri widyowati/shutterstock)

מתכונים ואוכל

לביבות בשריות? יש דבר כזה

נמאס לכם מלביבות חלביות? אתם יכולים להמיר אותן לבשר, וליהנות מהשפע שיש ללביבות הללו להציע 

מנחם גלזר
הוספת תגובה
לביבות בשריות? יש דבר כזה
(צילום: sri widyowati/shutterstock)
אא

רכיבים:

500 גרם בשר בקר טחון

1 בצל גדול, חתוך דק

2 שיני שום כתושות

1 ביצה

1/4 כוס פירורי לחם

1 כף פטרוזיליה חתוכה

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

שמן לטיגון

הוראות הכנה:

בקערה גדולה, שים את הבשר הטחון, הבצל, שום, ביצה, פירורי הלחם, פטרוזיליה, מלח ופלפל.

ערבב היטב עד לאיחוד המרכיבים.חמם שמן במחבת על אש בינונית.

בעזרת כף, קח כמות של ערבוב הבשר ועצב לצורת לביבה.הנח את הלביבות במחבת וטגן כ-3-4 דקות מכל צד, או עד שהן משחימות ומתבשלות היטב.

הוצא את הלביבות מהמחבת והנח על מגבת נייר לספוג שומן עודף.הגש חם עם רוטב טחינה או כל רוטב אחר שאתה אוהב.

תהנה!

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי