מתכונים ואוכל
אחת ממנות הביצים העדינות ביותר להכנה, הידועות במרקם הרך והאוורירי שלהן, הן חביתות 'אוויר'. חביתת אוויר היא חביתה שבמקום לטגן אותה מכניסים אותה למכשיר בישול בעזרת אוויר.
מלאני מנלסון, בלוגרית אוכל ששיתפה את המתכון בבלוג שלה, כתבה כי "החלק הטוב בחביתה הזו הוא שלא צריכים להפוך אותה".
זה המתכון שלה לחביתת אוויר מלאה כל טוב:
שתי ביצים מוקצפות
שתי כפות חלב
מלח ופלפל לפי הטעם
רבע כוס גבינה מגוררת
אופן ההכנה:
כדי להתחיל, הדליקו את מכשיר הבישול באמצעות אוויר, ערבבו את החביתה בכלי והוסיפו את הגבינה, את החלב ואת התבלינים. מבשלים שש דקות על 190C.לאחר הבישול, מוציאים את המחבת ומניחים להתקרר כמה דקות.