מתכונים ואוכל
מצרכים:
5 פרוסות פילה סלמון, חתוכות לקוביות
1/4 כוס שמן קנולה
2 כפות רוטב טריאקי
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות רוטב סויה
1 כף חרדל דיז'ון גרגירים
רבע כף תבלין ג'ינג'ר
2 כפות סילאן
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חופן כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת, למעט הכוסברה או הפטרוזיליה.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מניחים את קוביות הסלמון בכלי אפייה עמיד לחום.
מברישים את הסלמון ברוטב ושופכים את השאר מעל.
מפזרים את העשבים הקצוצים מעל.אופים למשך 25-30 דקות עד שהסלמון מזהיב.
תוכלו להגיש את זה לצד אורז לבן, פירה וסלט צבעוני שמורכב מירקות בתוספת תפוח ומעט סילאן ואגוזי מלך.