מתכונים ואוכל
מצרכים:
5 פרוסות פילה סלמון, חתוכות לקוביות
1/4 כוס שמן קנולה
2 כפות רוטב טריאקי
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות רוטב סויה
1 כף חרדל דיז'ון גרגירים
רבע כף תבלין ג'ינג'ר
2 כפות סילאן
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חופן כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת, למעט הכוסברה או הפטרוזיליה.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מניחים את קוביות הסלמון בכלי אפייה עמיד לחום.
מברישים את הסלמון ברוטב ושופכים את השאר מעל.
מפזרים את העשבים הקצוצים מעל.אופים למשך 25-30 דקות עד שהסלמון מזהיב.
תוכלו להגיש את זה לצד אורז לבן, פירה וסלט צבעוני שמורכב מירקות בתוספת תפוח ומעט סילאן ואגוזי מלך.
רוצים לקבל חיזוקים, סגולות ועדכונים כל יום? הצטרפו לקבוצה השקטה שלנו בוואטסאפ! לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו