מתכונים ואוכל
מצרכים:
- 6 כרעי עוף
- 5 תפוחי אדמה בינוניים
- רבע כוס מיונז
- רבע כוס רוטב שום מוכן
- 2 כפות דבש
- 2 כפות שמן זית
- 1 לימון פרוס
תבלינים:
פפריקה, בהרט, כורכום, מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות
2. מזליפים שמן זית בתבנית
3. מניחים פרוסות לימון ושיניי שום
4. מסדרים את נתחי העוף מעל
5. מוסיפים תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
6. מתבלים בתבלינים וכל חומרי הרוטב, ויוצקים דבש
7. מכסים בנייר כסף ואופים כשעה
8. מסירים את נייר הכסף ומשחימים 10 דקות נוספות.
מגישים לצד סלט ירקות טרי.