הלהיט שמשגע את הרשת: אבוקדו סגול 
(צילום: Lasmsilver/shutterstock)

מתכונים ואוכל

הלהיט שמשגע את הרשת: אבוקדו סגול 

אם עוד לא שמעתם עליו, אתם פשוט חייבים: אבוקדו סגול שמכינים תוך חמש דקות בדיוק, ונהנים ממנו בלי סוף על פרוסת לחם 

מנחם גלזר
הוספת תגובה
הלהיט שמשגע את הרשת: אבוקדו סגול 
(צילום: Lasmsilver/shutterstock)
אא

ממרח אבוקדו סגול הוא לא רק טעים ובריא, אלא גם מרשים וייחודי בזכות צבעו המיוחד.

הצבע הסגול מתקבל משילוב של אבוקדו עם ירקות או פירות בעלי פיגמנט סגול-אדום.

הנה המתכון:

מרכיבים:

1 אבוקדו בשל.

1/2 כוס כרוב סגול קצוץ.

1/2 לימון (למיץ).

1 שן שום קטנה (לא חובה).

מלח ופלפל לפי הטעם.

1 כף שמן זית (לא חובה).

אופן ההכנה:

בישול הכרוב הסגול:

כדי להעצים את הצבע ולרכך את המרקם, בשלו את הכרוב הסגול במים רותחים למשך 2-3 דקות, ואז סננו אותו.

טחינת המרכיבים:

הכניסו את האבוקדו, הכרוב הסגול, מיץ הלימון והשום למעבד מזון.עבדו עד לקבלת מרקם חלק. אם הממרח סמיך מדי, הוסיפו מעט מים או שמן זית.

תיבול:

הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם, וערבבו היטב.

הגשה:

העבירו את הממרח לקערה, וקשטו בעלים ירוקים (כמו כוסברה או פטרוזיליה) או שומשום קלוי.טיפ לצבע עשיר ועמוק יותר:הוסיפו 1-2 כפות מיץ סלק מבושל או חתיכת סלק קטן מבושל לתערובת. זה יעמיק את הצבע הסגול ויוסיף מתיקות עדינה.

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי