מתכונים ואוכל
כדי להכין את המתכון שכולם מדברים עליו ברשתות החברתיות, שהפך לוויראלי וזכה לעשרות גרסאות, תצטרכו:
למרות שישנן גרסאות רבות להכנת הלחם הזה, אנחנו בחרנו בגרסה הקלה ביותר, שאותה מכינים בפחות מחצי שעה. מה בכל זאת לוקח זמן בכל הגרסאות? השריית הכוסמת.
עליכם להשרות את הכוסמת במשך לילה שלם, כשהיא מכוסה כולה במים בתוך קערה עמוקה. הכוסמת זקוקה לפחות ל-8 שעות השרייה כדי להתרכך.
לאחר ההשרייה, יש לטחון את הכוסמת היטב במעבד מזון, להוסיף את שאר החומרים, ולאפות בתנור במשך שעה וחצי או עד שהלחם מתייצב.