מתכונים ואוכל
פלאפל מתחליפי חומוס
פלאפל מתחליפי חומוס מאפשר יצירתיות במטבח ומביא טעמים ומרקמים חדשים לצלחת. כל אחת מהגרסאות מתאימה לטבעונים, לאוכלי גלוטן או נטולי גלוטן, ומשתלבת היטב עם סלט טרי, טחינה ולחם טרי.
כי מי אמר שהמאכל האהוב חייב להיות מבוסס על חומוס, כשישנן תחלופות לא פחות טובות?
לפניכם שלושה מתכונים שאתם חייבים לנסות:
מרקם קליל וטעם עדין
עדשים כתומות הן מקור מצוין לחלבון ודורשות זמן השריה קצר יותר בהשוואה לחומוס.
מרכיבים:
אופן ההכנה:
טעם קרמי ועשיר
שעועית לבנה מספקת טעם חלק ועדין עם נגיעה מתוקה שמעשירה את המנה.
מרכיבים:
אופן ההכנה:
גרסה מודרנית ובריאה במיוחד
קינואה ועדשים ירוקות משתלבות ליצירת פלאפל עשיר בחלבון, עם מרקם ייחודי ומעט קראנצ'י.
מרכיבים:
אופן ההכנה: