מתכונים ואוכל
רכיבים (ל-4 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:
השריית הדג:
תחילה, השרו את פילה הדג במים עם מיץ לימון למשך חצי שעה. שלב זה מסייע בהוצאת המרירות מהדג.
תיבול הדג:
לאחר ההשרייה, תבלו את הדג במלח, פלפל, פפריקה מתוקה, כמון ותבלין שום לפי הטעם.
הכנת הציפוי:
הכינו שתי קערות:
ציפוי וטיגון:
טבלו כל פילה דג בביצים, ולאחר מכן צפו היטב בתערובת פירורי הלחם והשקדים, משני הצדדים.
חממו שמן לטיגון עמוק וטגנו את הדג עד להזהבה יפה משני הצדדים.
הגשה:
הגישו את הדג עם תוספות לפי העדפתכם, כמו אורז, ירקות בתנור או סלטים עשירים.
בתיאבון!
תיקון הנפטרים הגדול בעולם! אל תפספסו את ההזדמנות להציל את נשמת יקירכם. לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו