איך מכינים שניצל ללא פירורי לחם וללא קמח?
איך מכינים שניצל ללא פירורי לחם וללא קמח? (צילום: בינה מלאכותית)

מתכונים ואוכל

איך מכינים שניצל ללא פירורי לחם וללא קמח?

איך אפשר להכין שניצל פריך גם ללא פירורי לחם וקמח? תתפלאו אבל יש מבחר של חלופות לא פחות טובות, שאתם יכולים לנסות 

מנחם גלזר
הוספת תגובה
איך מכינים שניצל ללא פירורי לחם וללא קמח?
איך מכינים שניצל ללא פירורי לחם וללא קמח? (צילום: בינה מלאכותית)
אא

איך מכינים שניצל פריך ללא פירורי לחם וללא קמח?

איך אפשר להכין שניצל פריך גם ללא פירורי לחם וקמח? תתפלאו, אבל יש מגוון חלופות מעולות שכדאי לנסות!

מרכיבים (ל-4 מנות):

  • 4 פרוסות חזה עוף דקות (ניתן לשטח עם פטיש שניצל במידת הצורך).
  • 2 ביצים גדולות.
  • 1/2 כוס שקדים טחונים או קמח שקדים.
  • 1/2 כוס שומשום או שומשום שחור (לא חובה, אך מוסיף מרקם פריך).
  • 1/2 כפית מלח.
  • 1/2 כפית פלפל שחור.
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה.
  • 1/4 כפית כמון (לא חובה).
  • שמן זית או שמן קנולה לטיגון.

אופן ההכנה:

  1. מתבלים את חזה העוף במלח, פלפל, פפריקה ותבלינים נוספים לפי הטעם.
  2. טובלים כל פרוסת עוף בביצים הטרופות.
  3. מעבירים את חזה העוף לקערה עם תערובת השקדים והשומשום (או השומשום השחור, אם בחרתם).
  4. מטגנים במחבת חמה עם שמן זית או שמן קנולה עד להזהבה משני הצדדים.

רעיונות נוספים לשדרוג:

  • אם אתם לא אוהבים שומשום, נסו תערובת של אגוזים קצוצים, קורנפלקס כתוש, או פירורי לחם ללא גלוטן.
  • אפשר גם לאפות את השניצלים בתנור בטמפרטורה של 200 מעלות למשך 20-25 דקות, עם הפיכת השניצלים באמצע.
להמשך קריאה

תיקון הנפטרים הגדול בעולם! אל תפספסו את ההזדמנות להציל את נשמת יקירכם. לחצו כאן >>>

מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי