רוצים לקבל את כל עדכוני החדשות הכי חמים?

רולדה שוקולד במילוי קרם גבינה – טעמים שילקחו אותך למקום מתוק במיוחד
(צילום: מירב מלכה)

מתכונים ואוכל

רולדה שוקולד במילוי קרם גבינה – טעמים שילקחו אותך למקום מתוק במיוחד

אם אתם מחפשים קינוח שיתפוס את העין ויתפוס את הלב, רולדת השוקולד הזו עם קרם גבינה עשוי להיות בדיוק מה שאתם צריכים. קל להכנה וטעים להפליא

מירב מלכה
הוספת תגובה
00:00
00:00
האזינו לכתבה
colbass.com
רולדה שוקולד במילוי קרם גבינה – טעמים שילקחו אותך למקום מתוק במיוחד
(צילום: מירב מלכה)
אא

מצרכים:

  • 5 ביצים (להפריד ולהקציף עם 5 כפות סוכר)
  • להוסיף את החלמונים
  • 4 כפות שמן
  • 1 כף מיץ לימון
  • חצי כפית אבקת סודה לשתייה
  • 3 כפות קקאו
  • 5 כפות גדושות של קמח

הוראות הכנה:

  1. לאפות 12 דקות ב-180° מעלות צלזיוס.
  2. להוציא את הרולדה ולגלגל אותה עם נייר האפייה.
  3. אחרי שהרולדה מתקררת, להקציף:
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה (או שמנת ריץ').
  • 4 כפות פודינג וניל.
  • אם רוצים להכין את הקרם חלבי, להוסיף 4 כפות גבינת שמנת.
  • 3 כפות אבקת סוכר.

הרכבה:

  1. לפתוח את הרולדה.
  2. למרוח ממרח פסק זמן/נוגט/פררו רושה.
  3. למרוח את הקרם על הממרח.
  4. לגלגל את הרולדה ולקרר.

לגנאש:

  • 100 גרם שוקולד.
  • רבע כוס שמנת מתוקה.
  • להמיס את השוקולד עם השמנת ולשפוך על הרולדה.

לקישוט:
אגוזים או בוטנים מסוכרים.

בהצלחה!

להמשך קריאה
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו
שידור חי
עכשיו בשידור: שעת סיפור עם לירון עזר
ניתן להשתמש בחצי המקלדת בכדי לנווט בין כפתורי הרכיב