מצרכים:
- 5 ביצים (להפריד ולהקציף עם 5 כפות סוכר)
- להוסיף את החלמונים
- 4 כפות שמן
- 1 כף מיץ לימון
- חצי כפית אבקת סודה לשתייה
- 3 כפות קקאו
- 5 כפות גדושות של קמח
הוראות הכנה:
- לאפות 12 דקות ב-180° מעלות צלזיוס.
- להוציא את הרולדה ולגלגל אותה עם נייר האפייה.
- אחרי שהרולדה מתקררת, להקציף:
- 250 מ"ל שמנת מתוקה (או שמנת ריץ').
- 4 כפות פודינג וניל.
- אם רוצים להכין את הקרם חלבי, להוסיף 4 כפות גבינת שמנת.
- 3 כפות אבקת סוכר.
הרכבה:
- לפתוח את הרולדה.
- למרוח ממרח פסק זמן/נוגט/פררו רושה.
- למרוח את הקרם על הממרח.
- לגלגל את הרולדה ולקרר.
לגנאש:
- 100 גרם שוקולד.
- רבע כוס שמנת מתוקה.
- להמיס את השוקולד עם השמנת ולשפוך על הרולדה.
לקישוט:
אגוזים או בוטנים מסוכרים.
בהצלחה!