מתכונים ואוכל
מצרכים:
4 שוקיים נקיות מעור
2 בצלים גדולים, קצוצים
2 גבעולי שומר, קצוצים
1 כוס אפונה טרייה או קפואה
3 שיניים שום, כתושות
1 לימון, מיץ וקליפה מגוררת
1 כוס מרק עוף
1/2 כוס יין לבן יבש (אופציונלי)
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית
הוראות הכנה:
חימום השמן:
בסיר גדול, חממו מעט שמן זית וטגנו את הבצל והשום עד שהם מתרככים.
צריבת העוף:
הוסיפו את חתיכות העוף וצרבו מכל הצדדים עד שהן משחימות.
הוספת השומר והנוזלים:
הוסיפו את השומר הקצוץ וטגנו יחד עם העוף כמה דקות. לאחר מכן, הוסיפו את מיץ הלימון, קליפת הלימון, היין ומרק העוף.
בישול:
תבלו במלח ופלפל, כסו את הסיר ובשלו על להבה נמוכה כ-40 דקות. חמש דקות לפני שמסיימים את הבישול, הוסיפו את האפונה.
הגישו חם, ניתן להוסיף לצד המנה אורז לבן, פירה או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים.
רוצים לקבל חיזוקים, סגולות ועדכונים כל יום? הצטרפו לקבוצה השקטה שלנו בוואטסאפ! לחצו כאן >>>
מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו